You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış bapsı namına bina kez aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince dâhilbünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna rabıtalı olarak elan ucuz olmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha faik mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

 Işlevsel olduğu derece bezemeli layihamlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, acil çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine makul olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Belirtilen bu devran dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Lakin bu konuda tetik sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika dahi dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın bapmızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en Yangın kapısı istanbul taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına karşı güvende ertelenmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın sevimli eminğini peylemek amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla yüreklilik oluşum etmekteyiz.

Not: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, muvafık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Report this wiki page